bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Arhiva ianuarie 2012 „Evenimente locale”


SOLIDARITATE LUDUŞEANĂ

Evenimentele din ultimele săptămâni, generate de o ninsoare abundentă şi de un viscol criminal au impresionat o mare parte a populaţiei şi, în consecinţă, au început să apară reacţiile fireşti, creştineşti şi pline de umanitate. Primăria oraşului Luduş a contribuit la ajutorarea unor oameni vitregiţi de soartă din judeţul Buzău, comuna C.A. Rosetti, localitate din care ajutoarele s-au distribuit în cele şase sate componente: Bălteni, Bîlhacu, Cotu Ciorii, Lunca şi Vizireni. Continuarea în : Ziarul Punctul



Spectacol de ziua îndrăgostiţilor

Sub genericul „Să CÂNTĂM ... DRAGOSTEA!” va avea loc un spectacolul de muzică uşoară, marţi, 14 februarie 2012, începând cu ora 16, pe scena Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş. Participă Oana Sicobean, Sara Mureşan, Paula Stînă şi Fekete Timea, de la Cercul de Canto din Luduş, soliştii Cercului de Canto Bella Musica, din Câmpia Turzii, trupa de dans New Passion, din Luduş, Ellie White, fostă solistă la DJ Project, perechea MC. Bodi, din Harghita. Prezintă Ariadna Pop. Fiind un spectacol sponsorizat de Primărie, intrarea este gratuită.



S-A DESCHIS CLUBUL SENIORILOR LA LUDUŞ

Luni, 30 ianuarie 2012, a fost inaugurat Clubul seniorilor din Luduş, amenajat într-un spaţiu nefolosit mulţi ani, de la fostul Club al Fabricii de Zahăr. Implicaţi direct în amenajarea spaţiului au fost Administraţia locală, SC Zahărul SA din localitate, CAR pensionari şi Asociaţia culturală a pensionarilor luduşeni. Intrarea în club se face prin cafeneaua de la parter. Clubul seniorilor luduşeni este deschis zilnic între orele 13,00 şi 19,00, accesul în club fiind permis numai în baza legitimaţiei de membru al clubului. Seniorii se pot destinde aici, jucând biliard, şah, table şi alte jocuri de societate. În perspectivă, odată cu încălzirea vremii, se are în vedere organizarea de întâlniri tematice, o cafenea literară, excursii şi concursuri. Mai există două spaţii libere care urmează să fie amenajate iar pentru acest lucru pensionarii voluntari care se ocupă de monitorizarea şi organizarea activităţilor din club fac apel la luduşenii care ar putea ajuta, să ofere cărţi reprezentative pentru literatura română şi universală, colecţii de reviste, un aparat de radio, jocuri de societate şi mobilier. Informaţii se pot obţine la numerele de telefon 0771-29.38.26, 0265-44.12.09 sau 0265-41.12.63, după ora 20,00.



SPECTACOL FESTIV DE ZIUA UNIRII

Împlinirea celor 153 de ani de la Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Luduş marţi, 24 ianuarie 2012, începând cu ora 17,00, printr-un spectacol festiv organizat de Primăria Oraşului Luduş, în colaborare cu Centrul Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor. La spectacol vor participa: Ciprian Istrate, Cornelia şi Lupu Rednic, Angelica Flutur, Marius Zgăianu, Alexandru Pugna, Marian Predescu, Sorin Gheorghe Buc, Eugen Mihăilă, Nelu şopterean, Mihaela Istrate şi Ansamblul folcloric ARDEALUL, din Luduş,.

ziua unirii

Ziua Culturii Naţionale, marcată şi la Luduş

Primăria oraşului Luduş, prin Casa de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş a marcat Ziua Culturii Naţionale, dată la care este sărbătorită şi Ziua Poetului Mihai Eminescu, printr-un program adecvat, duminică, 15 ianuarie 2012, între orele 12,00-13,00, când a avut loc un scurt moment muzical artistic, prin difuzarea de poezii şi cântece. Manifestarea s-a desfăşurat pe platoul din faţa Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu”, în apropierea statuii poetului, din faţa Primăriei oraşului.

Eminescu

CONCURSUL „PRIMĂVERI LUDUŞENE” – O NOUĂ EDIŢIE

La Biblioteca Orăşenească din Luduş, luna ianuarie a acestui an debutează cu organizarea unei noi ediţii, cea de-a IX- a, a Concursului de creaţie „Primăveri luduşene”. Pot participa elevii claselor V – XII. Lucrările pot fi trimise bibliotecii până la data de 18 martie 2012. La fel ca la fiecare ediţie, festivitatea de premiere va avea loc în cadrul Zilelor Oraşului Luduş. Regulamentul de desfăşurare a concursului este publicat pe blogul bibliotecii, la adresa bibliotecaoraseneascaludus.blogspot.com . Pentru informaţii suplimentare puteţi apela numărul de telefon 0265/412074 sau adresa de e-mail bibliotecaludus@yahoo.com


biblioteca