bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Arhiva septembrie 2011 „Evenimente locale”


Concurs de fotografii

La 1 martie, Biblioteca orăşenească a lansat un concurs de fotografii intitulat „Luduşul văzut de ... luduşeni!”. Data limită până la care puteţi trimite fotografiile este 30 noiembrie. Câştigătorul premiului I va fi răsplătit cu o cameră foto digitală performantă. Mai multe găsiţi AICI

concurs


NUNTA DE AUR – 2011

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit, în cadrul sesiunii din februarie 1991, ca ziua de 1 octombrie să fie sărbătorită drept „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”. În România, „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 1998. Vârsta senectuţii nu socoteşte doar ce-a risipit, ce-a mai rămas, ci şi ce a adunat, tocmai de aceea ziua de 1 octombrie a fost dedicată pensionarilor, pentru a ne sensibiliza asupra condiţiei, respectabile şi vulnerabile, a acestor persoane, pentru a ne manifesta solidaritatea cu dânşii. În acest an, Primăria oraşului Luduş, în parteneriat cu Asociaţia pensioanarilor luduşeni „Pro Vetribus Ludusensis”, celebrează „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” , ocazie cu care va fi organizată şi NUNTA DE AUR pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Evenimentul va avea loc în data de 30.09.2011, la „Restaurantul Romeo şi Julieta”, începând cu ora 17,00, unde se va desfăşura şi un spectacol folcloric excepţional.



Trofeul „Ella Kovacs”

Concursul interjudeţean de cros pentru copii şi juniori, Trofeului „Ella Kovacs”, ajuns la cea de-a VII-a ediţie a, se va desfăşura în acest an, în ziua de 8 octombrie. Organizat de Atletic Club SPORTIN Luduş în colaborare cu Clubul Copiilor din oraş, concursul este susţinut financiar de Primăria oraşului, care a alocat 3000 de lei de la buget pentru buna desfăşurare a evenimentului.

Foto: ediţia a VI-a

concurs

Tenis de masă

Tânărul sportiv Vladimir Andrei Anca, împreună cu antrenorul său, dl. professor Alexandru Cârpaci, de la Clubul Copiilor din Luduş, vor participa în perioada 11 – 17 octombrie 2011 la concursul de selecţie la tennis de masă, care se va desfăşura în oraşul Gdansk, din Polonia, „2011 European Table Tennis Championships”. Având în vedere rezultatele excelente obţinute de sportiv până acum, Consiliul local a hotărât în şedinţa de consiliu, din data de 20 septembie, alocarea sumei de 3500 de lei de la bugetul local pentru asigurarea transportului şi cazării. Din partea luduşenilor, mult succes la competiţie!

tenis